fbpx

Gør som flere end 3000 andre ledere – hent guiden om skyggearbejde i ledelse

I guiden kan du læse om de 9 største gevinster ved at kende og arbejde med dine skyggesider som leder. Du får blandt andet adgang til større integritet og øget handlekraft. Læs hvorfor i guiden.

Du tilmelder dig samtidig et gratis abonnement på vores nyhedsbrev, hvor du modtager viden, værktøjer og relevante tilbud. Ingen spam. Du kan afmelde igen med et enkelt klik. Men vi håber da, du bliver.

De bedste hilsner,
 

Pia Markersen og Pernille Melsted

Om forfatterne 

Pia Markersen

Jeg er specialiseret i ledelseskommunikation – særligt feedback og de svære samtaler. Gennem kurser, foredrag og coachingforløb øger jeg lederes evne til at gøre mere af det rigtige og skabe gode arbejdsfællesskaber.

Siden 1988 har jeg undervist og coachet ledere i bl.a. LEGO, Danfoss, Velux, kommuner og statslige institutioner samt ejerledere i mindre virksomheder.

Jeg er uddannet cand.mag., har to coachinguddannelser bag mig og er forfatter til bogen ”Tør du være leder? 5 trin til at sige det du mener – tydeligt og uden at blive en ond chef”.

Pernille Melsted

Jeg er forfatter til fire bøger, bl.a. “Sæt dig selv fri – 13 genveje til at finde dine skyggesider og leve et mere ærligt og autentisk liv”.

Min ekspertise er skyggen og arbejdet med forstå hele os selv.

Jeg er uddannet Integrative Coach i USA i 2002 hos Debbie Ford, som jeg har haft et mangeårigt professionelt samarbejde med. Som en af kun tre personer på verdensplan, er jeg certificeret til at lede Debbie Fords anerkendte Shadow Process Workshop. Jeg underviser desuden på min egen Shadow Facilitator uddannelse.